Over de activiteiten van HESTOCON

U bent fabrikant van voertuigen.
Enerzijds bent u werkzaam in een boeiende, veelzijdige en dynamische branche. Anderzijds kost het u veel tijd en moeite om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de bijbehorende wetgeving. Dit terwijl u zich liever op uw kernactiviteiten richt. Studie en implementatie van deze wetgeving behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Neemt u eens in overweging om de keuringswerkzaamheden uit te besteden aan specialisten!

 

homologatieHomologatieHESTOCON begeleidt het gehele traject van elke aanvraag voor (type)goedkeuring, vanaf het opstellen van de dossiers tot de afgifte door de betreffende keuringsinstantie.

lees verder

quality managementQuality managementHESTOCON kan u assisteren bij het verzorgen van uw kwaliteits, milieu of veiligheidsmanagement systeem. Tevens kunnen wij u begeleiden bij de complete procedure voor CE markering.

lees verder

conformity of productionConformity of Production (CoP)HESTOCON verzorgt alle werkzaamheden met betrekking tot de aanvraag voor Conformity of Production. Tevens zijn er een aantal handige tools beschikbaar, zoals HESTOCONline, interne audits en COC templates.

lees verder

kentekenregistratieKentekenregistratieHESTOCON verzorgt de complete aanvraag van het kentekenbewijs in Nederland inclusief tenaamstelling en kentekenplaten. Tevens is assistentie mogelijk bij het registratieproces in diverse andere landen.

lees verder

ontwerp en berekeningOntwerp en berekeningHESTOCON verzorgt al uw technisch tekenwerk. Ook de bij goedkeuringen benodigde tekeningen en berekeningen behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden.

lees verder

 

Lijndonk 4, unit 8
4825 BG Breda
Nederland

Tel: +31 (0)76 572 90 00
E-mail: info@hestocon.com