Ontwerp en berekening

Vanzelfsprekend kunt u bij HESTOCON terecht voor de standaard goedkeuringstekeningen. Mede door het gebruik van geavanceerde 3D-tekenprogrammaĺs kunnen wij u echter nog veel meer bieden.

 

De basis voor alle tekeningen is een digitaal 3D-model. Hierdoor kan uw product rondom bekeken worden, waardoor minder aanzicht-tekeningen nodig zijn.

Ook onze andere productweergaven overstijgen het niveau van een eenvoudige 2-dimensionale tekening en zijn uitermate geschikt voor werkplaats-, verkoop- en after sales doeleinden.

Naast deze uitgebreide ontwerpmogelijkheden hebben de engineers van HESTOCON ruime ervaring met diverse berekeningen van voertuigcomponenten. Deze berekeningen dienen ter vervanging van een praktische test bij de aanvraag van een (deel)goedkeuring. Enkele voorbeelden hiervan zijn berekeningen van stootbalken en dissels, maar ook van andere klassen trekinrichtingen, die worden berekend volgens de Eindige Elementen Methode.

HESTOCON verzorgt al uw technisch tekenwerk. Ook de bij goedkeuringen benodigde berekeningen behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Lijndonk 4, unit 8
4825 BG Breda
Nederland

Tel: +31 (0)76 572 90 00
E-mail: info@hestocon.com